illustreek op maat

Tekenen en aquarelleren zijn mijn passie en talent. Maar ik geniet pas echt van mijn werk als ik ook voor anderen iets kan betekenen. Vanuit deze gedachten is mijn eigen kaarten collectie ontstaan. Een persoonlijk kaartje door mij getekend en door jou met een boodschap op de post gedaan laat de ontvanger even stilstaan bij het moment. Zo verspreiden we samen kleine dierbare momentjes en maken we de wereld een beetje mooier.

Altijd al gedacht dat er een kunstenaar in je schuilt? Of wil je gewoon lekker bezig met je stille tekentalent? Ik geef workshop aquarelleren, tekenen of handletteren. Een workshop kan op locatie, in jouw winkel, buurthuis of gewoon thuis. 

Als je een leuke groep van minimaal acht mensen bij elkaar krijgt, dan kom ik bij je om mijn passie en kennis te delen. Gaan we samen lekker aan de slag om je innerlijke kunstenaar wakker te maken.

Regelmatig geef ik workshops bij GEWOONDOEN, kijk hier welke workshop beschikbaar is. Of hou mijn Instagram in de gaten, daar deel ik workshops waar je aan kunt deelnemen.

instagram

@illustreken.marlies

Illustreken_logo_online- CONTACT -