illustreek op maat

Tekenen en aquarelleren zijn mijn passie en talent. Maar ik geniet pas echt van mijn werk als ik ook voor anderen iets kan betekenen. Vanuit deze gedachten is mijn eigen kaarten collectie ontstaan. Een persoonlijk kaartje door mij getekend en door jou met een boodschap op de post gedaan laat de ontvanger even stilstaan bij het moment. Zo verspreiden we samen kleine dierbare momentjes en maken we de wereld een beetje mooier.

Portret

Zoek je een uniek cadeau voor je familie of vrienden? Of wil je jouw geliefden vast laten leggen op een bijzondere manier? Marlies tekent graag een uniek portretje voor je.

Je hebt al een persoonlijk portret op maat vanaf € 65,- wil je een offerte op maat, neem contact op. Levertijd 2 tot 4 weken.

Zakelijke illustraties

Ben je op zoek naar illustraties die passen bij jouw huisstijl*? Ik streef altijd naar een zo passend en mooi mogelijk resultaat.

*Dit kunnen tekst ondersteunende illustraties zijn voor mooie verhalen, marketing doeleinden of prints/dessins voor eigen collecties.

instagram

@illustreken.marlies

Illustreken_logo_online- CONTACT -